AHLAN WASAHLAN - SELAMAT DATANG

SYUKRAN JAZILAN.....SUDI JENGUK

Rabu, 14 Oktober 2009

Raya lagi?

HA..........STORY ARI KAMIS LEPAS.....RAYA LAGI?
bunda pun tak tahu tetiba je nak diadakan jamuan kecik2 kat opis...yer ler kra kutip duit sikit2 ngn staff nak jayakan misi sambutan raya kat opis JHEOA KB....mulanya plan nak buat ari rabu...alih2 jadi hari kamis....kamis pun kamis ler...janji ada gak majlis raya kat opis..heheh....
acara menempah bermula hari selasa...kak aminah bahagian satay, laksa n laksam kak na diamanahkan, murtabak DiRaja kak mahana, kek coklat kak aminah, puding laici kak maria sponsor, kuih-mueh kak sal sponsor, pudding sugar hangus bunda sponsor, n lain2 tu staff kami bawak sikit jadilah banyak sampai perut dah penuh xtau nak isi mana lagi dah.....tp yang paling best laksam & laksa....pufffhhh best giler...rugi lah bagi mereka yang xpenah makan masakan kelate yang paling glamor di kelate....heheheh.. kat sini ada la sikit bunda touch pic masa majlis...semanya pic menu ...pic manusia dak opis malas la bunda nak buh kat blog bunda ...bukan apa takut depa terjatuh perasaan yang perasan pulak ada pic mereka kat tenet ni ha...




1 ulasan: