AHLAN WASAHLAN - SELAMAT DATANG

SYUKRAN JAZILAN.....SUDI JENGUK

Selasa, 15 Disember 2009

DEMAM??Kenapa la masih berlanjutan

tu la entry kali ni...minggu lepas 4 ari bunda xmasuk opis...pasalnya anak muslim bunda yg satu tu demam teruk....cian bangat badan yang begitu panas...bawa spital dah 3 kali ubat pun dah bagi yg kira power la la untuk anak bunda tu tapi xok2 jek...start ari sabtu lagi demamnya...kesudahannya....badan makin panas....sedih sangat tgk anak bunda ni ha...selaku bunda, bunda korbankan cuti semata2 nak tumpukan perhatian pada anaknda...4 ari tinggal opis keje yg banayk n urgent ada menanti di meja...ari kamis bunda terpaksa jugak tinggal AhmadJibril kat umah TokMa...terpaksa sebab keje kat opis mnak kena siapkan jugak...Alhamdulillah Allah tu Maha Pemurah...mcm smoth je,,keje dapat gak siap seperti yang dirancang...
Berbalik pada AhmadJibril...bunda sampai umah jam 630ptg...MasyaAllah terkejut tgk anak bunda makin lemah...ciannyer anak bunda...airmata ini tumpah lagi...Sedih sangat anak saat anak tenung mata bunda dengan linangan airmata...maaf sayang bunda terpaksa tunaikan tanggungjawab bunda selaku penjawat awam nak...dalam hati bunda mohon diringankan beban yang sedang ditanggung oleh anak bunda ...alhamdulillah...tuhan makbul doa bunda...AhmadJibril makin pulih...bunda sapu badan dia ngan air asam keping...n bunda bagi dia minum penawar Arwah Pak Mat(Arwah sempat bagikan penawar pd ahmadJibril sebelum menghembuskan nafas terakhir beliau..AL-Fatihah)...menurut cerita dari ayahnda...anaknda bunda makin aktif ari ni...bunda rindu sgt nak tengok muka AhmadJibril tp bunda terkilan time bunda tengah rindu n karang benda alah ni bunda tengah berkursus di Infra, Bangi...curi masa yang terluang..hehhee.....
buat ayahnda sekiranya terbaca lah blog ni....bunda rindu kalian berdua....nak balik oooiiiii...

34 ulasan:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    BalasPadam
  2. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

    BalasPadam
  4. FOLLOW & COMMENT BLOGKU SOB !!
    http://ramonboyzz.blogspot.com/
    SALAM BLOGGER ...

    BalasPadam
  5. artikel yg bagus sob, ditunggu artikel yg lebih bagus lagi..

    #Happy Blogging..

    BalasPadam
  6. Hello, I'am Mr. Yellows,, Nice meet Your site. maybe you wana visit my blog any time? klik this -->> Seragam Kerja Kantor Murah di Surewi Thanks you

    BalasPadam
  7. http://skycyber4rt.blogspot.com/2012/10/vektor-dan-bitmap.html
    http://skycyber4rt.blogspot.com/2012/09/i-have-to-change.html
    http://skycyber4rt.blogspot.com/2012/09/friends.html

    BalasPadam
  8. Warung kaos berkunjung, semoga jadi manfaat. Selamat berkenalan

    BalasPadam
  9. dtang ya ke sini,

    www.srezky.blogspot.com

    BalasPadam
  10. I'm really enjoying the design and layout of your website.
    Qassim & QU

    BalasPadam